We zijn erg blij met alle media-aandacht die er is voor onze jubileumloterij.
Ook landelijk is Scoor een Huis regelmatig in het nieuws. Zoals je in onderstaand overzicht kunt zien is er de laatste tijd met name vanuit NPO Radio opvallend veel belangstelling.
 

De Stentor, 27 december 2019

In deze krant is onze loterij Scoor een Huis al eerder uitgebreid aan bod gekomen. Dit keer ruimschoots aandacht voor het feit dat er voldoende loten zijn verkocht en de woning in Haarle definitief wordt verloot, waarbij Adrie de Beste de kans krijgt om een en ander uitgebreid toe te lichten.
Klik op onderstaand plaatje om het te lezen: 

 

NPO Radio 1: BNNVARA Sport Combinatie, 10 december 2019

In dit radioprogramma word je bijgepraat over het belangrijkste sportnieuws, waarbij ook volop aandacht is voor bijzondere verhalen en alles wat samenhangt met sport. In een telefonisch interview zijn presentator Roelof de Vries en sidekick Viggo Waas op een leuke manier Jaco Heeringa van de jubileumcommissie aan het ‘doorzagen’.
Het is zeker de moeite waard om te luisteren naar de podcast (vanaf ca. 05:10).
 

Katwijk Speciaal, 10 december 2019

Natuurlijk besteden ook de lokale media rond onze thuisbasis Katwijk aan Zee aandacht aan onze loterij. Adrie de Beste en Jaco Heeringa komen aan het woord in deze editie van de huis-aan-huis krant Katwijk Speciaal.
Klik op onderstaand plaatje om het te lezen: 
 
 

NPO Radio 2: Stenders Platenbonanza, 9 december 2019

Tussen alle goede muziek door is in dit programma tijd vrijgemaakt voor een (kort) item over Scoor een Huis. Benieuwd naar dit geluidsfragment, waarin onze eigen Adrie de Beste ook nog even te horen is?
Je kunt het beluisteren via deze link (vanaf ca. 1:16:25).
 

Omroep West (met video), 9 december 2019

Onze jubileumloterij met de opvallende hoofdprijs is ook de regionale omroep voor Zuid Holland noord opgevallen.  Vooral het beeldinterview met Adrie de Beste in een glansrol is té leuk!
Het artikel inclusief de video is hier te vinden.
 

Leidsch Dagblad, 5 oktober 2019

Adrie de Beste en Jaco Heeringa organiseren jubileumloterij Quick Boys met huis als hoofdprijs: ’Dit past bij eigenzinnige club’ Het past wel bij Quick Boys om ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan een jubileumloterij te organiseren met een huis als hoofdprijs.
Lees hierover verder op de website van het Leidsch Dagblad.
 

De Stentor, 27 september 2019

Waarom een vakantiehuis in Salland de hoofdprijs is van jubileumloterij Katwijkse voetbalclub Wie o wie wordt in januari 2020 de gelukkige en verruilt tijdens vakanties de Katwijkse duinen voor de Sallandse rust? Dat kan zomaar gebeuren door een jubileumloterij van Tweede Divisie-voetbalclub Quick Boys uit Katwijk. De winnaar kan eigenaar worden van een vakantiehuis in Haarle ter waarde van 150.000 euro.
Lees hierover verder op de website van De Stentor.