GOEDE DOELEN

Welke doelen worden ondersteund?
Het is natuurlijk geweldig om een van die mooie prijzen te winnen, maar door het aankopen van een lot via Scoor een huis ondersteun je ook een aantal doelen:

Het goede doel de Dirk Kuyt Foundation organiseert evenementen om mensen met een beperking op een leuke manier kennis te laten maken met aangepaste sport. ‘Voor velen van ons is sporten vanzelfsprekend, maar voor mensen met een beperking is dit helaas niet het geval. Juist voor deze groep wil ik sportevenementen mogelijk maken, zodat zij kunnen ervaren hoe leuk sporten is. Niet alleen als fysieke inspanning, maar ook om je sociale omgeving te verbreden’, aldus Dirk Kuyt.

 

Het goede doel de Stichting Opkikker zorgt voor ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Deze organisatie kun je een grote stap vooruit helpen, aangezien jouw financiële bijdrage de Stichting Opkikker zal helpen om meer gezinnen met een ziek kind een positieve boost in hun leven te geven.

 

Het goede doel de Stichting Kika werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Een gezond kind heeft wel 100 wensen. Een ziek kind heeft maar een wens. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. De Stichting Kika werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt de Stichting Kika zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

 

100 jaar. Voor een frisse start van dit jubileumjaar heeft het clubhuis van Quick Boys een flinke transformatie ondergaan. Het clubhuis is compleet verbouwd en heeft een nieuwe inrichting gekregen, zodat zowel de eigen leden als de bezoekende voetballers en hun aanhang zich kunnen ontspannen na een heerlijk potje voetbal of voor een nabeschouwing van een wedstrijd.

Een gedeelte van de opbrengst van het lot zal komen ter compensatie van de gemaakte kosten voor het clubhuis. Daarnaast organiseert Quick Boys allerlei activiteiten ten behoeve van het 100-jarig jubileumjaar.